PW Harnaś to profesjonalny warsztat samochodowy z Elbląga, który od ponad 10 lat świadczy usługi wulkanizacyjne oraz serwisowe dla różnych typów pojazdów. Specjalizujemy się w obsłudze opon przemysłowych, w tym opon wielkogabarytowych, które... wymagają odpowiedniego przygotowania i doświadczenia. Nasza oferta obejmuje nie tylko wymianę i naprawę opon, ale także kompleksową obsługę serwisową samochodów ciężarowych, TIR-ów, ciągników rolniczych oraz maszyn budowlanych.
W naszym warsztacie dysponujemy nowoczesnym sprzętem, w tym montażownicą do opon o średnicy do 56 cali, co pozwala nam na skuteczne usuwanie nawet najbardziej nietypowych uszkodzeń. Dzięki wykwalifikowanej kadrze mechaników oraz doskonale wyposażonemu zapleczu technicznemu, jesteśmy w stanie zapewnić najwyższą jakość usług wulkanizacyjnych. Oferujemy również możliwość sprawdzenia zbieżności kół bez dodatkowych opłat, co jest istotne dla bezpieczeństwa i komfortu jazdy.
Naszym celem jest zapewnienie klientom pełnej satysfakcji oraz bezpieczeństwa na drodze. Dlatego zachęcamy do skorzystania z naszych usług zarówno osoby prywatne, jak i firmy, które potrzebują fachowej obsługi swojej floty pojazdów. PW Harnaś to miejsce, gdzie pasja do motoryzacji łączy się z profesjonalizmem i doświadczeniem.