Prime Banking to wiodący pośrednik kredytowy w Trójmieście, który oferuje kompleksową pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Nasz zespół ekspertów kredytowych z Gdańska, Gdyni i Sopotu jest gotowy, aby przeprowadzić Cię przez każdy etap procesu... kredytowego. Dzięki współpracy z największymi bankami w Polsce, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom preferencyjne warunki finansowania, co czyni naszą ofertę wyjątkową na rynku.
Zdajemy sobie sprawę, że zakup nieruchomości to ważna decyzja, która wiąże się z wieloma pytaniami i wątpliwościami. Dlatego naszym celem jest stworzenie komfortowego i przejrzystego środowiska współpracy między bankiem a klientem. Oferujemy bezpłatne konsultacje kredytowe, podczas których nasi eksperci pomogą w wyborze najkorzystniejszej oferty, dostosowanej do indywidualnych potrzeb i zdolności kredytowej.
Każdego roku przeprowadzamy ponad 2000 spotkań z klientami, co pozwala nam na zdobycie cennego doświadczenia i wiedzy. Nasze sukcesy w zakresie kredytów hipotecznych mówią same za siebie – rocznie uruchamiamy kredyty o łącznej wartości przekraczającej 90 milionów złotych. Jesteśmy tu, aby pomóc Ci w realizacji marzeń o własnym mieszkaniu.