PRO-FUND to producent wyrobów metalowych, który od 2008 roku specjalizuje się w zaawansowanej produkcji konstrukcji stalowych oraz precyzyjnych komponentów metalowych. Nasza firma, działająca w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w... południowo-wschodniej Polsce, dysponuje nowoczesnym parkiem maszynowym oraz zespołem blisko 250 wykwalifikowanych pracowników. Oferujemy kompleksową obróbkę metali, obejmującą cięcie, spawanie, obróbkę CNC oraz malowanie, co pozwala nam na realizację zarówno produkcji seryjnej, jak i złożonych projektów jednostkowych.
Nasza oferta obejmuje różnorodne technologie, takie jak cięcie laserowe i gazowe, gięcie blach, obróbkę mechaniczną oraz spawanie konstrukcji stalowych. Dzięki wysokiej automatyzacji procesów oraz zastosowaniu nowoczesnych technologii, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość i powtarzalność produkcji. Nasza misja to dostarczanie solidnych i precyzyjnych komponentów, które wspierają rozwój przemysłu maszynowego oraz infrastrukturalnego.
W PRO-FUND stawiamy na długoterminowe partnerstwo z naszymi klientami, inwestując w rozwój kompetencji oraz energooszczędne technologie. Nasza wizja to być wiodącym producentem w Europie, który realizuje coraz bardziej złożone projekty w sposób bezpieczny i przewidywalny.