Zakład Usługowo-Handlowy Pro-Mar, założony w 1995 roku, specjalizuje się w montażu i instalacjach elektrycznych oraz teletechnicznych. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym instalacje systemów alarmowych, telewizji dozorowej, domofonów
oraz automatyki bram. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie realizować zaawansowane projekty, które spełniają oczekiwania naszych klientów.
W ciągu ponad 25 lat działalności, współpracowaliśmy z wieloma firmami budowlanymi oraz inwestorami, co pozwoliło nam zdobyć zaufanie na rynku. Nasze realizacje obejmują obiekty o szczególnym charakterze, w tym budynki rządowe i strategiczne. Stawiamy na jakość i bezpieczeństwo, co jest kluczowe w branży elektrycznej.
Nasza firma wyróżnia się profesjonalizmem oraz dbałością o detale. Każda instalacja jest projektowana z myślą o potrzebach klienta, co zapewnia ich satysfakcję i długotrwałą współpracę. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i z przyjemnością podejmiemy się realizacji kolejnych projektów, które przyczynią się do rozwoju infrastruktury elektrycznej w regionie.