Mechanika Pojazdowa Tomasz Guba to warsztat samochodowy z siedzibą w Chełmży, który działa na rynku motoryzacyjnym od 2007 roku. Nasz zespół składa się z pięciu wykwalifikowanych mechaników i diagnostów, którzy regularnie podnoszą swoje... umiejętności poprzez szkolenia techniczne. Oferujemy pełen zakres usług związanych z naprawą samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek, w tym mechanikę ogólną, diagnostykę oraz serwis ogumienia. Dzięki współpracy z ponad 250 dostawcami części i narzędzi, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom dostęp do wysokiej jakości produktów w konkurencyjnych cenach.
W naszym warsztacie oferujemy kompleksowe usługi, takie jak diagnostyka silników, naprawa układów hamulcowych, serwis klimatyzacji oraz wymiana opon. Specjalizujemy się również w regeneracji filtrów DPF/FAP oraz oferujemy pomoc drogową w formie lawety 24h. Jako członek sieci ProfiAuto, mamy dostęp do najlepszych części zamiennych i akcesoriów, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie.
Naszym priorytetem jest zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na krótkie terminy realizacji oraz profesjonalną obsługę. Zaufaj nam i zadbaj o kondycję swojego auta, korzystając z naszych usług. Jesteśmy tu, aby pomóc Ci w każdej sytuacji związanej z Twoim pojazdem.