ProFit Home to biuro nieruchomości, które rozpoczęło swoją działalność w 2019 roku. Nasza firma specjalizuje się w sprzedaży luksusowych apartamentów inwestycyjnych, a z czasem rozszerzyliśmy naszą ofertę o wynajem powierzchni biurowych oraz... zarządzanie wspólnotami mieszkaniowymi. Działamy na rynku pierwotnym i wtórnym, co pozwala nam na kompleksową obsługę klientów w różnych aspektach związanych z nieruchomościami.
Nasza oferta obejmuje sprzedaż, kupno, wynajem oraz zarządzanie nieruchomościami. Posiadamy doświadczenie w finansowaniu nieruchomości oraz szacowaniu ich wartości. Dzięki współpracy z licznymi partnerami biznesowymi, zapewniamy naszym klientom pełną opiekę i wsparcie na każdym etapie transakcji. Nasz zespół składa się z energicznych i doświadczonych specjalistów, którzy są gotowi sprostać wszelkim wyzwaniom.
ProFit Home działa głównie w Krakowie, Katowicach, Opolu i Wrocławiu, co pozwala nam na dotarcie do szerokiego grona klientów. Naszym celem jest nie tylko sprzedaż nieruchomości, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami, którzy mogą liczyć na naszą pomoc i doradztwo w każdej sytuacji związanej z rynkiem nieruchomości.