Grupa Promesa to agencja ubezpieczeniowa, która działa na rynku od 2002 roku, oferując szeroki wachlarz produktów ubezpieczeniowych. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe, odpowiedzialności cywilnej oraz wiele innych. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu i profesjonalnemu zespołowi, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom kompleksową obsługę oraz atrakcyjne warunki ubezpieczenia. Współpracujemy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, co pozwala nam na dostarczenie najlepszych rozwiązań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów.
Nasza multiagencja, Promesa Plus Sp. z o.o., oferuje ubezpieczenia od renomowanych firm, takich jak PZU, Allianz, czy Ergo Hestia. Specjalizujemy się w ubezpieczeniach komunikacyjnych, ale z czasem rozszerzyliśmy naszą ofertę o ubezpieczenia zdrowotne, podróżne oraz polisy dla firm. Dzięki usłudze „Polisa na telefon” klienci mogą zawrzeć umowę ubezpieczenia bez wychodzenia z domu, co znacząco ułatwia proces zakupu.
Wspieramy również dilerów samochodowych oraz inne podmioty w sprzedaży ubezpieczeń, oferując im wszechstronne wsparcie i pomoc w organizacji sprzedaży. Naszym celem jest zapewnienie klientom nie tylko atrakcyjnych ofert, ale także profesjonalnej obsługi na każdym etapie współpracy.