ProNotebook to serwis komputerowy, który oferuje kompleksową naprawę urządzeń Apple, laptopów oraz komputerów PC. Specjalizujemy się w usuwaniu wszelkich uszkodzeń, od prostych, takich jak zbity ekran, po bardziej skomplikowane awarie płyt
głównych. Nasza oferta obejmuje naprawę MacBooków, tabletów, iPadów, laptopów, PC, monitorów oraz innych urządzeń elektronicznych, w tym sterowników, paneli operatorskich, radii i komputerów samochodowych.
Oferujemy darmowy dojazd do klienta na terenie Siechnic i okolic (do 5 km). Dla klientów z całego Dolnego Śląska dojazd jest dostępny w cenie 1 zł/km, liczone od 5 km. Nasze usługi są szybkie i efektywne, a w miarę możliwości naprawy realizujemy na miejscu, co znacząco skraca czas oczekiwania na naprawę. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne są Wasze urządzenia, dlatego staramy się, aby jak najszybciej wróciły do pełni sprawności.
Dodatkowo, oferujemy szkolenia komputerowe dla osób, które mają problemy z obsługą komputera, podłączeniem lub konfiguracją routerów i innych urządzeń. Nasze doświadczenie, które sięga 20 lat, oraz tysiące zrealizowanych napraw, pozwala nam zapewnić 12-miesięczną gwarancję na wykonane usługi. Zadzwoń lub napisz do nas, aby uzyskać wstępną wycenę i umówić się na naprawę lub odbiór.