PROPER HOME Nieruchomości, prowadzona przez Roberta Patalasa, to agencja, która oferuje kompleksowe usługi w zakresie zarządzania nieruchomościami. Nasza oferta obejmuje doradztwo prawne, ubezpieczenia, konserwację oraz eksploatację nieruchomości.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, zapewniamy profesjonalną obsługę zarówno dla wspólnot mieszkaniowych, jak i indywidualnych właścicieli lokali. Nasze usługi są dostosowane do specyfiki każdej nieruchomości, co pozwala na indywidualne podejście do każdego klienta.
Zarządzanie nieruchomościami to nasza pasja. Oferujemy pomoc w pozyskiwaniu kredytów oraz negocjowaniu umów z dostawcami. Nasze działania są zgodne z Kodeksem Etyki Zawodowej oraz obowiązującymi przepisami prawa, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Jesteśmy otwarci na sugestie i oczekiwania naszych klientów, co pozwala nam na ciągłe doskonalenie oferty.
W PROPER HOME Nieruchomości stawiamy na transparentność i odpowiedzialność. Nasze doświadczenie w zarządzaniu budynkami różnej wielkości sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom. Zaufaj nam i skorzystaj z naszych usług, aby zapewnić sobie spokój i bezpieczeństwo w zarządzaniu swoją nieruchomością.