ProtechNet to firma specjalizująca się w kompleksowym zabezpieczaniu systemów IT dla przedsiębiorstw. Oferujemy audyty bezpieczeństwa, które pozwalają zidentyfikować słabe punkty w infrastrukturze IT, a także wdrażamy odpowiednie zabezpieczenia,... aby chronić Twoją firmę przed cyberatakami. Nasze usługi obejmują również stałą opiekę IT, co zapewnia stabilne działanie systemów bez awarii i przestojów. Reagujemy na zagrożenia w ciągu 60 minut, co pozwala na szybkie usunięcie potencjalnych problemów.
W ramach naszych usług przeprowadzamy testy penetracyjne, które symulują atak na Twoją infrastrukturę, ujawniając realne luki w systemie. Dzięki temu możesz być pewien, że Twoje dane są odpowiednio chronione. Przygotowujemy również dokumentację zgodną z wymaganiami NIS2/KSC, co pozwala uniknąć kar i problemów prawnych. Nasze doświadczenie potwierdzają liczby: zaufało nam już ponad 110 klientów, przeprowadziliśmy 90 audytów i 30 wdrożeń.
Zachęcamy do skorzystania z darmowej konsultacji, aby dowiedzieć się, jak możemy pomóc w zabezpieczeniu Twojej firmy przed cyberzagrożeniami. Nasze podejście opiera się na sprawdzonych rozwiązaniach, które skutecznie chronią przed atakami i zapewniają bezpieczeństwo danych.