Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe "KOMNINO" Sp. z o.o. to uznany producent zbiorników ciśnieniowych oraz armatury do nich. Działamy na rynku od 1993 roku, dostarczając naszym klientom produkty najwyższej jakości. Nasze zbiorniki ciśnieniowe są... projektowane z myślą o spełnieniu rygorystycznych norm jakościowych i wytrzymałościowych, co sprawia, że cieszymy się zaufaniem ponad 8300 firm. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, potrafimy dostosować nasze rozwiązania do indywidualnych potrzeb klientów, co czyni nas liderem w produkcji zbiorników ciśnieniowych.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne zbiorniki, w tym zbiorniki wyrównawcze, hydroforowe oraz nierdzewne. Oferujemy również usługi piaskowania i oczyszczania strumieniowego, co pozwala na kompleksową obsługę naszych klientów. Nasze podejście do każdego zlecenia jest indywidualne, co pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych zamówień. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie podejmujemy się nowych wyzwań.
KOMNINO to nie tylko producent, ale także partner w zakresie doradztwa technicznego. Nasz zespół ekspertów służy pomocą w doborze odpowiednich rozwiązań oraz w zakresie obsługi posprzedażowej. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu w celu uzyskania szczegółowych informacji.