Notus Finanse to firma specjalizująca się w pośrednictwie kredytów hipotecznych, oferująca kompleksowe usługi finansowe. Naszym celem jest pomoc klientom w uzyskaniu najlepszego kredytu hipotecznego, co osiągamy poprzez dokładną analizę zdolności... kredytowej oraz porównanie ofert z ponad 15 banków. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, klienci mogą liczyć na wsparcie w załatwieniu wszelkich formalności związanych z procesem kredytowym.
Oferujemy również usługi w zakresie ubezpieczeń, kredytów gotówkowych oraz konsolidacji kredytów. Nasz zespół ekspertów pomoże w doborze odpowiedniego ubezpieczenia oraz w połączeniu kilku kredytów w jeden, co może znacząco obniżyć miesięczne raty. Dodatkowo, zajmujemy się refinansowaniem kredytów, co pozwala naszym klientom na uzyskanie korzystniejszych warunków finansowych.
W Notus Finanse stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Analizujemy umowy kredytowe, sprawdzając oprocentowanie oraz inne istotne warunki, aby zaproponować lepsze oferty dostępne na rynku. Nasza misja to nie tylko pomoc w uzyskaniu kredytu, ale także zapewnienie, że klienci podejmują świadome decyzje finansowe, które będą dla nich korzystne w dłuższej perspektywie.