Miło nam gościć Państwa u nas w „Przystanku Krzywe”, osadzie domków letniskowych. To miejsce, gdzie można odpocząć od codzienności i zgiełku życia. Bieszczady to nasza pasja, a Krzywe to nasz mały raj, gdzie natura i spokój tworzą idealne warunki... do relaksu. W otoczeniu pięknych widoków, bliskości górskich szlaków oraz przyjaznej atmosfery, każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Nasze domki letniskowe są nowoczesne i komfortowe, co sprawia, że pobyt u nas to czysta przyjemność. Oferujemy przestronne tarasy, z których można podziwiać malownicze krajobrazy. Dla miłośników aktywnego wypoczynku w okolicy znajdują się liczne szlaki turystyczne oraz atrakcje, takie jak bieszczadzka kolejka wąskotorowa. To idealne miejsce na rodzinne wakacje, romantyczny wypad czy weekend z przyjaciółmi.
Zachęcamy do odwiedzenia nas i odkrycia uroków Bieszczad. W „Przystanku Krzywe” każdy znajdzie spokój i wytchnienie, a także możliwość spędzenia czasu w gronie najbliższych. Czekamy na Państwa z otwartymi ramionami, gotowi zapewnić niezapomniane chwile w sercu Bieszczad.