Oferujemy kompleksowe usługi informatyczne, które obejmują serwis komputerów oraz laptopów. Nasza oferta zawiera wymianę matryc, dysków, klawiatur, zawiasów, gniazd zasilania oraz obudów. Specjalizujemy się również w naprawie płyt głównych, w tym
tych uszkodzonych w wyniku zalania. Dzięki naszym usługom, klienci mogą liczyć na profesjonalną pomoc w zakresie serwisu komputerów stacjonarnych oraz laptopów.
W ramach usług informatycznych zajmujemy się także konfiguracją sieci, zarówno wifi, jak i lan. Oferujemy modernizację sprzętu oraz dojazd do klienta, co sprawia, że nasze usługi są wygodne i dostosowane do potrzeb użytkowników. Dodatkowo, zapewniamy reinstalację systemów operacyjnych oraz instalację programów użytkowych, takich jak oprogramowanie biurowe czy antywirusowe.
Nasza oferta obejmuje także odzyskiwanie danych oraz rozwiązywanie problemów z aplikacjami i systemami. Dzięki zdalnej pomocy, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie rozwiązać problemy, które mogą wystąpić w codziennej pracy z komputerem. Nasze usługi są skierowane zarówno do firm, jak i osób prywatnych, co pozwala nam na elastyczne podejście do każdego klienta.