PTDom to toruńska firma specjalizująca się w kompleksowym zarządzaniu nieruchomościami oraz obsłudze Wspólnot Mieszkaniowych. Działamy na rynku od 2013 roku, zdobywając zaufanie klientów dzięki wysokiemu standardowi usług oraz lokalnej obecności.... Nasza oferta jest dostosowana do indywidualnych potrzeb klientów, niezależnie od tego, czy są to deweloperzy, czy członkowie istniejących wspólnot. Dzięki współpracy z doświadczonym zespołem, zapewniamy efektywne zarządzanie oraz szybkie rozwiązywanie problemów związanych z nieruchomościami.
W PTDom stawiamy na jakość obsługi, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów. Nasze usługi obejmują m.in. ewidencjonowanie lokali, prowadzenie księgowości, nadzór nad konserwacjami oraz zapewnienie ciągłości dostaw mediów. Dzięki współpracy z lokalnymi firmami budowlanymi i technicznymi, jesteśmy w stanie szybko reagować na potrzeby naszych klientów. Nasza kadra to licencjonowani zarządcy nieruchomości oraz wykwalifikowani pracownicy, którzy dbają o każdy detal.
Nasza lokalność oraz znajomość rynku toruńskiego sprawiają, że jesteśmy w stanie efektywnie reprezentować interesy wspólnot przed urzędami i innymi instytucjami. Znak „MADE IN TORUŃ” przyznany naszej firmie w 2019 roku potwierdza naszą aktywność i zaangażowanie w rozwój lokalnej społeczności. Wybierając PTDom, zyskujesz partnera, który z pasją i zaangażowaniem zadba o Twoją nieruchomość.