Kafejka Gamingowa PvPlayer w Poznaniu to idealne miejsce dla mi艂o艣nik贸w gier wideo. Oferujemy profesjonalne stanowiska wyposa偶one w karty graficzne RTX 3060Ti i 3070, co zapewnia doskona艂膮 jako艣膰 grafiki i p艂ynno艣膰 rozgrywki. Nasze lokale s膮... otwarte 24 godziny na dob臋, 7 dni w tygodniu, co pozwala na gr臋 w dowolnym momencie. W trzech lokalizacjach w centrum Poznania znajdziesz ponad 100 gier, w tym najpopularniejsze tytu艂y takie jak Counter-Strike 2, Fortnite, Dota 2 i Valorant.
Nasze stanowiska s膮 zaprojektowane z my艣l膮 o komforcie graczy. Ka偶de z nich jest wyposa偶one w mechaniczne klawiatury, myszki gamingowe oraz monitory o wysokiej cz臋stotliwo艣ci od艣wie偶ania, co znacz膮co poprawia do艣wiadczenia z gry. Dzi臋ki systemowi samoobs艂ugowemu, mo偶esz zarezerwowa膰 swoje miejsce online, a p艂atno艣膰 dokonasz dopiero po uruchomieniu komputera. To wygodne rozwi膮zanie, kt贸re eliminuje kolejki i pozwala na natychmiastowy dost臋p do gier.
Dodatkowo, oferujemy program polece艅, dzi臋ki kt贸remu mo偶esz zdobywa膰 darmowe godziny gry za zaproszenie znajomych. Nasza kafejka to nie tylko miejsce do grania, ale tak偶e spo艂eczno艣膰 graczy, kt贸rzy dziel膮 si臋 swoimi do艣wiadczeniami i pasj膮 do gier. Do艂膮cz do nas i odkryj, co znaczy gra膰 na najwy偶szym poziomie.
Rozwijaj swoj膮 firm臋 ju偶 teraz, przejmuj膮c profil firmy, aby uzyska膰 pe艂n膮 kontrol臋 nad informacjami o firmie i odblokowa膰 pot臋偶ne narz臋dzia do kontaktu z klientami.
Korzy艣ci z przej臋cia profilu:
Odpowiadaj bezpo艣rednio na opinie klient贸w
Uzyskaj dost臋p do analiz i informacji o klientach
Zg艂oszenie do ProvenExpert
Zapewnienie jako艣ci jest dla ProvenExpert najwy偶szym priorytetem, przy 艣cis艂ym przestrzeganiu warunk贸w u偶ytkowania i wytycznych oceniania.
Je艣li mimo wszystko uwa偶asz, 偶e dosz艂o do naruszenia postanowie艅, masz prawo zg艂osi膰 to za po艣rednictwem poni偶szego formularza kontaktowego do zespo艂u ds. zapewniania jako艣ci ProvenExpert w celu sprawdzenia.
E-mail do oceniaj膮cego
Ta recenzja zosta艂a ju偶 opublikowana na stronie . Ponowne opublikowanie mo偶e spowodowa膰 duplikacj臋.
Kontynuowa膰?