Pylony reklamowe to nowoczesne rozwiązanie, które pozwala na efektywną ekspozycję logo oraz oznakowanie firm. Dzięki modułowej konstrukcji, możliwe jest łatwe dostosowanie pylonu do zmieniających się potrzeb najemców, co czyni je idealnym wyborem... dla biurowców, parków biznesowych oraz innych obiektów komercyjnych. Nasze pylony charakteryzują się wysoką jakością wykonania oraz estetyką, co przyciąga uwagę potencjalnych klientów.
Wykonujemy pylony zgodnie z rysunkiem konstrukcyjnym, co zapewnia ich bezpieczeństwo oraz odporność na warunki atmosferyczne. Dzięki zastosowaniu ocynkowanej stali, nasze pylony nie rdzewieją, co gwarantuje ich długowieczność. Oferujemy również podświetlenie LED, które jest energooszczędne i zapewnia równomierne oświetlenie, eliminując widoczne punkty diod.
Nasza firma ma ponad 25-letnie doświadczenie w branży reklamowej, co pozwala nam na dostarczanie produktów najwyższej jakości. Zrealizowaliśmy już ponad 400 pylonów w całej Polsce, co świadczy o naszym profesjonalizmie i zaufaniu klientów. Gwarantujemy również bezpieczną dostawę oraz montaż, co sprawia, że cały proces jest komfortowy dla naszych klientów.