Q10 Fitness&Gym w Tarnowie to nowoczesny klub sportowy, który oferuje szeroki wachlarz usług dla osób pragnących poprawić swoją kondycję fizyczną. Nasz obiekt, zlokalizowany przy ulicy Westerplatte 10a, jest wyposażony w sprzęt do ćwiczeń... najwyższej klasy, co zapewnia komfort i efektywność treningów. Zajęcia grupowe prowadzone są przez profesjonalnych trenerów, którzy dostosowują programy do indywidualnych potrzeb uczestników. Dzięki różnorodności zajęć, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania.
W klubie oferujemy różne rodzaje karnetów, w tym karnet miesięczny oraz karnet RETURN, który umożliwia korzystanie z siłowni bez zobowiązań. Dla stałych klientów przygotowaliśmy atrakcyjne oferty, które pozwalają na elastyczne korzystanie z naszych usług. Oprócz standardowych treningów, w ofercie znajdują się również zajęcia grupowe, które są wliczone w cenę karnetu, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Dodatkowo, w Q10 Fitness&Gym można skorzystać z usług solarium, sauny oraz masażu, co pozwala na kompleksową regenerację po intensywnym treningu. Nasza kawiarenka oferuje zdrowe przekąski i napoje, co sprzyja utrzymaniu zdrowego stylu życia. Zapraszamy do odwiedzenia naszego klubu i skorzystania z bogatej oferty, która z pewnością spełni oczekiwania każdego miłośnika aktywności fizycznej.