Warsztat samochodowy Qzal, zlokalizowany w Warszawie na Tarchominie, oferuje szeroki zakres usług naprawczych i konserwacyjnych dla pojazdów różnych marek i modeli. Nasza oferta obejmuje diagnostykę oraz naprawę skrzyń biegów, serwis hamulców,... regenerację zawieszenia, a także wymianę opon i wulkanizację. Dzięki doświadczonym mechanikom, każdy klient może liczyć na fachową obsługę oraz rzetelną diagnozę usterek.
W Qzal stawiamy na jakość i zadowolenie naszych klientów. Oferujemy również serwis klimatyzacji, który obejmuje czyszczenie, odgrzybianie oraz napełnianie układów klimatyzacyjnych. Nasz warsztat dysponuje nowoczesnym sprzętem, co pozwala na skuteczne diagnozowanie problemów oraz ich szybkie usuwanie. Dodatkowo, zapewniamy przechowywanie opon sezonowych, co jest wygodnym rozwiązaniem dla naszych klientów.
Nasza pasja do motoryzacji sprawia, że każdy pojazd traktujemy jak własny. Zaufanie, jakim obdarzają nas klienci, jest dla nas najważniejsze. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każda naprawa była wykonana na najwyższym poziomie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów, którzy cieszą się sprawnością i bezpieczeństwem swoich samochodów.