REAL KRK to biuro nieruchomości z siedzibą w Krakowie, które oferuje kompleksowe usługi związane z kupnem, sprzedażą oraz wynajmem nieruchomości. Kraków, jako jedno z najstarszych miast w Polsce, przyciąga zarówno turystów, jak i osoby poszukujące
miejsca do życia. Nasza oferta skierowana jest do osób z różnych kultur, co tworzy wyjątkową atmosferę i sprzyja międzynarodowym kontaktom.
Nasze usługi obejmują pomoc w znalezieniu odpowiednich nieruchomości do wynajęcia, negocjowanie warunków umowy oraz przygotowywanie dokumentów. Nasi doświadczeni agenci są gotowi doradzić w kwestiach inwestycyjnych, co pozwala naszym klientom podejmować świadome decyzje. Dodatkowo, oferujemy wsparcie administracyjne dla osób, które przeprowadzają się do Krakowa, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej kompleksową.
Współpracujemy z profesjonalistami z różnych dziedzin, co pozwala nam zapewnić naszym klientom pełne wsparcie na każdym etapie transakcji. Dzięki naszemu zaangażowaniu i elastyczności, klienci mogą liczyć na indywidualne podejście oraz fachową pomoc. REAL KRK to zespół, który zna rynek nieruchomości w Krakowie jak nikt inny.