Nasza firma RECTO spółka z o.o. powstała w 2008 roku i od tego czasu dynamicznie rozwija swoją działalność w branży nieruchomości. Początkowo skupialiśmy się na działalności handlowej, jednak z biegiem lat nasza oferta ewoluowała, obejmując... inwestycje w lokale mieszkalne i komercyjne, zarządzanie nieruchomościami oraz pośrednictwo w kupnie, sprzedaży i wynajmie. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, zapewniamy kompleksowe doradztwo w każdym z tych obszarów, co pozwala naszym klientom na podejmowanie świadomych decyzji inwestycyjnych.
Inwestycje w nieruchomości to nasza pasja. Aktywnie inwestujemy we własne lokale, przekształcając je w wyjątkowe miejsca do zamieszkania. Nasze projekty charakteryzują się wysoką jakością wykończenia oraz nowoczesnym wyposażeniem, co sprawia, że przyszli właściciele często rezerwują mieszkania już na etapie remontu. Dbamy o to, aby cały proces sprzedaży przebiegał sprawnie i z pełną obsługą, co jest kluczowe dla zadowolenia naszych klientów.
Zarządzanie nieruchomościami to kolejny obszar naszej działalności. Oferujemy kompleksową obsługę obiektów komercyjnych oraz pełne wsparcie w zakresie najmu. Nasze usługi obejmują weryfikację najemców, codzienną obsługę oraz rozliczenia, co pozwala właścicielom cieszyć się pasywnym dochodem z wynajmu. Dzięki naszym działaniom, nawet klienci mieszkający na drugim końcu Europy mogą być pewni, że ich nieruchomości są w dobrych rękach.