Red Melon Studio to studio komunikacji wizualnej z Łodzi, które działa na rynku od 2008 roku. Specjalizujemy się w identyfikacji wizualnej, projektowaniu graficznym, wizualizacjach 3D, projektowaniu stron internetowych oraz reklamie online. Nasze
doświadczenie obejmuje współpracę z różnorodnymi klientami, w tym korporacjami, instytucjami kultury oraz małymi i średnimi firmami. Dzięki zrozumieniu specyfiki różnych branż, potrafimy dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów, co przekłada się na skuteczną komunikację wizualną i spójny wizerunek marki.
Od 2011 roku jesteśmy członkami Stowarzyszenia Twórców Grafiki Użytkowej, co potwierdza nasze zaangażowanie w rozwój branży graficznej w Polsce. Nasz zespół składa się z doświadczonych projektantów, którzy pracują pod okiem art directora, co zapewnia wysoką jakość realizowanych projektów. Współpracujemy z klientami na każdym etapie, od analizy potrzeb po nadzór nad produkcją, co pozwala nam na dostarczenie kompleksowych rozwiązań graficznych.
Nasze podejście do projektowania opiera się na różnorodności, zaangażowaniu oraz dbałości o detale. Wierzymy, że każdy projekt jest unikalny i wymaga indywidualnego podejścia, dlatego stawiamy na bliską współpracę z naszymi klientami. Dzięki temu możemy tworzyć projekty, które nie tylko spełniają oczekiwania, ale także wyróżniają się na tle konkurencji.