Rekom Piotr Holik to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży IT, która oferuje kompleksową obsługę informatyczną dla firm oraz osób prywatnych. Naszym celem jest dostarczenie profesjonalnych i optymalnych rozwiązań, które odpowiadają na... indywidualne potrzeby klientów. Specjalizujemy się w serwisowaniu komputerów, laptopów, drukarek oraz monitorów, a także w instalacji systemów monitoringu. Dzięki naszemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług oraz sprzętu komputerowego.
W naszej ofercie znajdują się również usługi związane z oprogramowaniem, w tym sprzedaż, instalacja i konfiguracja systemów operacyjnych, oprogramowania biurowego oraz specjalistycznego. Oferujemy także serwis i konserwację urządzeń, co pozwala na ich długotrwałe i efektywne użytkowanie. Nasze rozwiązania są zawsze dostosowane do specyficznych warunków i potrzeb klienta, co czyni naszą ofertę elastyczną i atrakcyjną.
Dzięki stałej opiece nad serwerami i urządzeniami w siedzibie klienta, zapewniamy nieprzerwaną pomoc techniczną oraz administrację systemów. Nasze usługi obejmują także instalację i konfigurację sieci komputerowych, co pozwala na efektywne zarządzanie infrastrukturą IT. Jesteśmy dostępni dla naszych klientów, aby zapewnić im wsparcie w każdej sytuacji związanej z technologią.