Wypożyczalnia rowerów MS Pro Rent a Bike to doskonała propozycja dla wszystkich, którzy pragną aktywnie spędzić czas w Kołobrzegu, Ustroniu Morskim i Dźwirzynie. Nasza oferta skierowana jest zarówno do rodzin, jak i osób podróżujących solo. Dzięki... szerokiemu asortymentowi rowerów, każdy znajdzie coś dla siebie. Oferujemy również przyczepki oraz foteliki rowerowe dla dzieci, co czyni naszą wypożyczalnię idealnym miejscem dla rodzin z maluchami. Wypożyczając rower, możesz odkrywać piękne trasy rowerowe w okolicy, ciesząc się świeżym powietrzem i malowniczymi widokami.
Nasza wypożyczalnia rowerów to nie tylko wygoda, ale także oszczędność. Goście MS Pro Apartamenty mogą skorzystać z 20% zniżki na wynajem, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną. Nie musisz martwić się o transport własnych rowerów, ponieważ u nas znajdziesz wszystko, co potrzebne do komfortowej jazdy. Wybierając naszą wypożyczalnię, zyskujesz nie tylko sprzęt, ale także możliwość aktywnego spędzenia czasu w pięknej scenerii nadmorskiej oraz górskiej.
Zachęcamy do rezerwacji rowerów i odkrywania uroków okolicy na dwóch kółkach. Nasza profesjonalna obsługa chętnie pomoże w doborze odpowiedniego sprzętu oraz udzieli informacji na temat najciekawszych tras rowerowych. Spędź niezapomniane chwile na rowerze, ciesząc się aktywnym wypoczynkiem z rodziną lub przyjaciółmi.