Resort Pod Lasem to wyjątkowe miejsce położone w malowniczym zakątku Niziny Śląskiej w Kolonowskiem, w pobliżu meandrów rzeki Mała Panew. Otoczenie bujnej zieleni sosen sprawia, że jest to idealne miejsce na wypoczynek i relaks. Nasz kompleks... oferuje komfortowe apartamenty, w tym przestronne studia Deluxe oraz Apartament Superior, które są w pełni wyposażone i klimatyzowane. Każdy pokój dysponuje komfortową łazienką z wanną i prysznicem, co zapewnia wygodę podczas pobytu.
W Resort Pod Lasem znajdziesz również jedną z najlepszych kręgielni w województwie opolskim, z dwoma torami, które umożliwiają zarówno profesjonalne zawody, jak i rekreacyjne spotkania towarzyskie. Dla miłośników aktywnego spędzania czasu oferujemy niezapomniane spływy kajakowe rzeką Mała Panew, przejażdżki rowerowe oraz możliwość uprawiania Nordic Walking. Nasza lokalizacja sprzyja również relaksującym spacerom w otoczeniu natury.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, które obejmują organizację konferencji, szkoleń oraz różnego rodzaju eventów. Nasza sala konferencyjna jest w pełni wyposażona w sprzęt audiowizualny i może pomieścić do 180 osób. Dzięki profesjonalnej obsłudze oraz elastycznym ofertom, jesteśmy w stanie dostosować się do potrzeb każdego klienta.