Retro WARsztat Suwałki to miejsce, które powstało z pasji do motoryzacji, łącząc doświadczenie i miłość do klasycznych samochodów oraz motocykli. Nasza ekipa, złożona z młodych, ambitnych mechaników, oferuje szeroki zakres usług, w tym kompleksową
renowację pojazdów, remonty silników oraz modyfikacje mechaniczne. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej wymagające projekty, które zadowolą każdego miłośnika motoryzacji.
W Retro WARsztacie zajmujemy się nie tylko samochodami, ale również motocykli custom, takich jak scrambler, cafe racer czy bobber. Nasze usługi obejmują przygotowanie do sezonu, serwis oraz naprawy główne, a także regulację gaźników i zaplatanie kół szprychowych. Jesteśmy otwarci na wszelkie ambitne projekty, które klienci chcą nam przedstawić, co czyni nas wyjątkowym warsztatem w regionie.
Nasza pasja do motoryzacji nie kończy się na pracy w warsztacie. Regularnie uczestniczymy w lokalnych wydarzeniach motoryzacyjnych, zlotach i wystawach, co pozwala nam nawiązywać nowe znajomości i dzielić się naszą wiedzą z innymi entuzjastami. Retro WARsztat to nie tylko miejsce pracy, ale także społeczność, w której każdy miłośnik motoryzacji znajdzie coś dla siebie.