Biuro Nieruchomości Revmax to młody i dynamicznie rozwijający się zespół, który oferuje kompleksową obsługę w zakresie pośrednictwa oraz wyceny nieruchomości na terenie Ełku i okolic. Naszym priorytetem jest zapewnienie klientom bezpieczeństwa... transakcji, co potwierdza posiadana przez nas licencja zawodowa w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami. Dzięki gruntownej wiedzy o rynku oraz potrzebach klientów, jesteśmy w stanie udzielić fachowych porad, które są niezbędne do realizacji korzystnych transakcji.
Pośredniczymy w zakupie, sprzedaży, zamianie oraz wynajmie wszelkiego rodzaju nieruchomości. Nasza pomoc obejmuje cały proces, od wyszukiwania odpowiednich ofert, przez negocjacje, aż po finalizację umowy. Przygotowujemy również niezbędną dokumentację oraz doradzamy w kwestiach związanych z kredytami. Współpracujemy z kancelarią notarialną, geodetą oraz doradcą kredytowym, co pozwala nam na zapewnienie kompleksowej obsługi.
Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, w tym rzeczoznawcy majątkowego oraz prawnika, co umożliwia nam oferowanie profesjonalnej obsługi prawnej. Gwarantujemy rzetelność oraz bezpieczeństwo transakcji, a nasze działania są objęte ubezpieczeniem od odpowiedzialności cywilnej pośrednika. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, w której z pewnością znajdą Państwo nieruchomość spełniającą oczekiwania.