Klimatyzacja staje się niezbędnym elementem komfortu w naszych domach, zwłaszcza w obliczu coraz częstszych i intensywniejszych fal upałów. Oferujemy kompleksowe usługi montażu klimatyzacji, które obejmują zarówno jednostki wewnętrzne, jak i... zewnętrzne. Nasz zespół inżynierów przeprowadza szczegółowy wywiad w miejscu instalacji, aby ocenić możliwości techniczne oraz przygotować odpowiednią wycenę. W ramach usługi zajmujemy się również doprowadzeniem instalacji elektrycznej oraz montażem aplikacji do zdalnego sterowania klimatyzatorem na smartfonie.
W naszej ofercie znajdują się różne rodzaje klimatyzatorów, w tym modele split, multi split oraz kanałowe. Klimatyzatory split to najpopularniejszy wybór, gdzie jedna jednostka zewnętrzna obsługuje jedną wewnętrzną. Z kolei systemy multi split pozwalają na podłączenie wielu jednostek wewnętrznych do jednego agregatu, co jest korzystne z punktu widzenia estetyki budynku. Klimatyzatory kanałowe natomiast umożliwiają dyskretne rozprowadzenie powietrza w pomieszczeniach, co jest idealnym rozwiązaniem dla poddaszy.
Nasza firma RM Tech dysponuje odpowiednimi certyfikatami, w tym F-gazowymi, co zapewnia bezpieczeństwo i zgodność z przepisami. Oferujemy również serwis klimatyzacji, w tym sezonowe odgrzybianie, co jest kluczowe dla utrzymania efektywności urządzeń. Dzięki naszym usługom możesz cieszyć się komfortową temperaturą w swoim domu przez cały rok.