RSPORT to warsztat samochodowy, który łączy pasję do motosportu z profesjonalizmem i doświadczeniem. Prowadzony przez Radosława Wojdynę, mistrza Polski w różnych dyscyplinach, warsztat oferuje kompleksowe usługi związane z budową i przygotowaniem... samochodów wyścigowych. Specjalizujemy się w modelach MINI R56, które są dostosowywane do wymogów technicznych i regulaminowych, co zapewnia bezpieczeństwo i wysoką jakość rywalizacji na torze.
W RSPORT stawiamy na rozwój młodych kierowców oraz amatorów, oferując im wsparcie na każdym etapie ich kariery. Nasze usługi obejmują nie tylko budowę samochodów, ale także szkolenia i treningi, które pomagają w doskonaleniu umiejętności jazdy. Dzięki naszemu doświadczeniu, wielu zawodników zdobyło podium w Mistrzostwach Polski, co potwierdza skuteczność naszych metod.
Nasza misja to zarażanie pasją do motosportu oraz tworzenie dostępnych warunków do rywalizacji. RSPORT CUP, nasza inicjatywa, ma na celu promowanie uczciwej rywalizacji, gdzie o wynikach decydują umiejętności kierowcy, a nie przewaga techniczna samochodu. Dzięki temu każdy ma równe szanse na sukces, co czyni naszą ofertę wyjątkową na polskim rynku.