Royal Estate to biuro nieruchomości, które oferuje kompleksowe usługi w zakresie pośrednictwa na rynku nieruchomości oraz zarządzania najmem. Nasza oferta obejmuje zarówno wirtualne biuro, które zapewnia czytelny adres do rejestracji działalności,... jak i coworking, gdzie można wynająć własne biurko w przestrzeni wspólnej. Dzięki elastycznym rozwiązaniom, dostosowujemy się do potrzeb naszych klientów, oferując różnorodne opcje wynajmu.
W naszej ofercie znajdują się również mikrobiura, które składają się z 10 w pełni wyposażonych i umeblowanych gabinetów, idealnych dla małych zespołów liczących od 1 do 4 osób. Dodatkowo, dysponujemy salą spotkań, która pomieści od 2 do 4 osób, co czyni ją doskonałym miejscem na spotkania biznesowe, szkolenia oraz konferencje. Nasze przestrzenie są zaprojektowane z myślą o komforcie i efektywności pracy.
Royal Estate to nie tylko biuro nieruchomości, ale także miejsce, gdzie można rozwijać swoją działalność w sprzyjających warunkach. Nasza lokalizacja w Poznaniu, przy ul. Obornickiej 309, zapewnia łatwy dostęp do kluczowych punktów miasta. Jesteśmy gotowi, aby wspierać naszych klientów na każdym etapie ich działalności, oferując profesjonalne doradztwo oraz pomoc w zakresie wynajmu i zarządzania nieruchomościami.