Rusz się z Beti to miejsce, które wspiera kobiety w dążeniu do lepszej sylwetki i zdrowego stylu życia. Nasza oferta obejmuje treningi online oraz stacjonarne, które są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. Dzięki różnorodnym programom... treningowym, każda z uczestniczek znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy dopiero zaczyna swoją przygodę z fitness, czy jest już doświadczoną zawodniczką. Nasze wyzwania, zarówno tygodniowe, jak i miesięczne, motywują do działania i pomagają w osiąganiu wymarzonej sylwetki.
Beata Lipecka-Płocharska, założycielka marki, jest doświadczoną instruktorką fitness oraz psychodietetyczką. Jej filozofia opiera się na holistycznym podejściu do zdrowia, które łączy ciało, umysł i emocje. Beata prowadzi również Fundację Endorfina, promującą aktywność fizyczną i zdrowy styl życia wśród kobiet. Dzięki jej wsparciu, wiele kobiet odzyskało wiarę w siebie i zaczęło dbać o swoje zdrowie.
Nasze treningi to nie tylko ćwiczenia, ale także społeczność, która wspiera się nawzajem w dążeniu do celów. Uczestniczki mogą korzystać z porad dotyczących diety oraz zdrowia, a także brać udział w inspirujących metamorfozach. Dołącz do nas i przekonaj się, jak wiele możesz osiągnąć, gdy masz wsparcie i odpowiednie narzędzia do działania.