Muay Thai Opole - Sagat Gym to miejsce, gdzie pasja do boksu tajskiego i kickboxingu łączy ludzi w aktywnym stylu życia. Nasz klub oferuje różnorodne treningi, które są dostosowane do potrzeb zarówno początkujących, jak i zaawansowanych... zawodników. Wierzymy, że każdy, kto podejmuje wyzwanie, staje się zwycięzcą, a nasze motto "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" doskonale odzwierciedla ducha, który panuje w naszym klubie. Muay Thai to nie tylko sport, to także sposób na rozwój osobisty, poprawę kondycji oraz naukę skutecznej samoobrony.
W Sagat Gym stawiamy na pięć filarów Muay Thai: honor, tradycję, szacunek, doskonałość i fair play. Oferujemy treningi rekreacyjne, które pozwalają na budowanie pewności siebie oraz satysfakcji z osiąganych wyników. Dla tych, którzy pragną sprawdzić swoje umiejętności w rywalizacji, organizujemy regularne zawody, zarówno krajowe, jak i międzynarodowe. Nasz klub jest członkiem Polskiego Związku Muaythai oraz organizacji IFMA, co umożliwia nam uczestnictwo w prestiżowych zawodach.
Dodatkowo, oferujemy treningi personalne, które są w pełni dostosowane do indywidualnych potrzeb. Dzięki temu każdy uczestnik ma szansę na maksymalne wykorzystanie swojego potencjału. Zapraszamy do dołączenia do naszej społeczności, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania.