Nasza firma, SAJER, oferuje kompleksowe usługi transportowe w Europie, w tym w Anglii, Niemczech, Polsce, Holandii i Włoszech. Działamy na rynku od 1991 roku, co pozwoliło nam zdobyć doświadczenie i zaufanie naszych klientów. Jako rodzinna firma
stawiamy na wartości, które są fundamentem naszej działalności. Naszym celem jest budowanie długofalowych relacji z klientami poprzez zapewnienie wysokiej jakości usług w branży TSL.
Wszystkie nasze pojazdy są wyposażone w nowoczesne systemy nawigacji GPS, co gwarantuje bezpieczny i efektywny proces transportu. Posiadamy również własny serwis aut ciężarowych, co pozwala nam na bieżąco dbać o stan techniczny naszych pojazdów. Dzięki temu możemy zapewnić naszym klientom rzetelną i profesjonalną obsługę, a także elastyczność w dostosowywaniu się do ich potrzeb.
Nasza dewiza to: Sprawnie, szybko i do celu. Jesteśmy otwarci na różne propozycje i staramy się, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług. Oferujemy transport lądowy, który jest nie tylko bezpieczny, ale także dostosowany do indywidualnych wymagań klientów. Zapraszamy do kontaktu, aby poznać szczegóły naszej oferty.