SANDS Partners oferuje kompleksowe usługi informatyczne, w tym migrację SAP Commissions na SAP HANA. Nasze rozwiązania są dostosowane do różnych branż, takich jak automotive, healthcare, czy cybersecurity, co pozwala na efektywne zarządzanie
prowizjami w każdej z nich. Dzięki automatyzacji procesów, eliminujemy błędy w naliczaniu prowizji, co przekłada się na oszczędności i zwiększenie efektywności zespołów sprzedażowych.
W ramach naszych usług przeprowadzamy audyty, analizujemy polityki prowizyjne oraz wdrażamy dedykowane systemy IT. Nasze podejście opiera się na dokładnej analizie potrzeb klienta oraz jego celów strategicznych. Dzięki temu, wdrożenie systemu prowizyjnego jest nie tylko efektywne, ale również dostosowane do specyfiki organizacji.
Nasze wsparcie obejmuje również szkolenia dla zespołów, co zapewnia płynne przejście do nowego systemu. Dzięki współpracy z renomowanymi dostawcami technologii, gwarantujemy najwyższą jakość rozwiązań, które są skalowalne i niezawodne. Zaufaj SANDS Partners i zwiększ efektywność swojego zespołu sprzedażowego.