SARASVATI Szkoła Jogi Monika Salwin w Wołominie to miejsce, które powstało z pasji do jogi oraz chęci promowania zdrowego stylu życia. Oferujemy różnorodne formy jogi, takie jak Vinyasa, Kundalini, Ashtanga, Yin oraz Aerial, a także
specjalistyczne zajęcia, takie jak joga kręgosłupa czy joga dla dzieci. Nasza szkoła to przestrzeń, w której każdy może odnaleźć harmonię ciała i ducha, niezależnie od poziomu zaawansowania. Zachęcamy do odkrywania siebie poprzez praktykę jogi, która przynosi wiele korzyści zdrowotnych i emocjonalnych.
W SARASVATI stawiamy na indywidualne podejście do każdego uczestnika zajęć. Nasze kursy nauczycielskie jogi RYT 200 są doskonałą okazją do pogłębienia wiedzy oraz umiejętności w zakresie jogi. Uczestnicy mają możliwość zdobycia certyfikatu, który otwiera drzwi do kariery w tej dziedzinie. Organizujemy również warsztaty dla nauczycieli jogi, które mają na celu rozwijanie umiejętności pedagogicznych oraz dzielenie się doświadczeniem.
Nasza szkoła to nie tylko miejsce praktyki, ale także społeczność ludzi, którzy pragną dzielić się swoją pasją i doświadczeniami. Regularnie organizujemy wydarzenia, takie jak festiwale jogi, które przyciągają entuzjastów z całego regionu. Dołącz do nas i odkryj, jak joga może wzbogacić Twoje życie.