Studio SD PROJEKT specjalizuje się w projektowaniu i wykonywaniu mebli na wymiar, oferując kompleksowe usługi, które obejmują profesjonalne doradztwo, przygotowanie wizualizacji komputerowej oraz finalne wykonanie i montaż mebli w domu klienta.... Nasze projekty charakteryzują się oryginalnym designem oraz wysoką funkcjonalnością, co sprawia, że idealnie odpowiadają na potrzeby naszych klientów. Wykorzystujemy tylko najwyższej jakości materiały, co zapewnia trwałość i estetykę naszych produktów.
W ramach naszych usług oferujemy również doradztwo w zakresie doboru sprzętu AGD, który dostępny jest w atrakcyjnych cenach. Przygotowujemy pełne, trójwymiarowe wizualizacje, które pozwalają klientom zobaczyć, jak będą wyglądały ich wymarzone meble. Dodatkowo, umożliwiamy sfinansowanie projektów w systemie ratalnym, co czyni nasze usługi dostępnymi dla szerszego grona klientów.
Nasze portfolio obejmuje różnorodne realizacje, w tym meble kuchenne, łazienkowe oraz zabudowy do salonów i gabinetów. Każdy projekt traktujemy indywidualnie, dbając o każdy detal, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz galerią przykładowych realizacji, które mogą zainspirować do stworzenia wymarzonego wnętrza.