SEGETIA UBEZPIECZENIA to multiagencja ubezpieczeniowa, która powstała w 2014 roku. Oferujemy szeroki wachlarz ubezpieczeń, w tym komunikacyjne, majątkowe, życiowe, firmowe oraz rolne. Nasza agencja współpracuje z ponad 30 Towarzystwami
Ubezpieczeniowymi, co pozwala nam na elastyczne dopasowanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów. Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić konkurencyjne ceny oraz różnorodne opcje ubezpieczeniowe, które zaspokoją oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Nasze biura znajdują się w Skokach, Mieścisku i Kiszkowie, a także oferujemy możliwość zdalnego zakupu polis. W każdym z naszych punktów można skorzystać z usług płatniczych oraz kurierskich, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej kompleksową. Zespół SEGETIA składa się z młodych, dynamicznych specjalistów, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi.
W SEGETIA UBEZPIECZENIA stawiamy na indywidualne podejście do klienta. Każdy z naszych doradców dokładnie analizuje potrzeby klienta, co pozwala na skuteczne dobranie odpowiednich produktów ubezpieczeniowych. Naszym celem jest nie tylko sprzedaż polis, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami, opartych na zaufaniu i profesjonalizmie.