Reputation trusted by more than 1.4 million companies.
Ben de istiyorum.

İletişim bilgileri
Eğer Konya çiçekçi arayışındaysanız, konyacicek.com.tr sizin için en doğru adres olacaktır. Konya'nın her köşesine özel günlerinizde, sevdiklerinize duygularınızı en güzel çiçeklerle ifade etme imkanı sunuyor. Bu platform, geniş ürün yelpazesi ve...

İletişim bilgileri

Konya
42000 Konya

Yol Tarifi

İletişim kurulacak kişi

Submit a review

Mesajınız serif gokcen

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* gerekli alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca sayılar ve boşluk karakterleri mümkündür.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

Profil o zamandan beri aktif 02.04.2024  |  Son güncelleme: 02.04.2024   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
İnceleme Kılavuzları  |  Kalite Güvence  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH