Nasza firma oferuje kompleksowy serwis AGD, który obejmuje naprawy sprzętu domowego, w tym pralek, zmywarek, piekarników oraz płyt indukcyjnych. Działamy na rynku od 1989 roku, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz zaufanie klientów.
Nasze usługi są dostępne w Luboniu, Dąbrówce, Skórzewie, Plewiskach, Tarnowie Podgórnym, Palędziu oraz Dopiewie. Dzięki mobilnemu serwisowi dojeżdżamy do klienta, co znacząco ułatwia proces naprawy.
W ramach naszych usług oferujemy również przeglądy okresowe instalacji gazowych i elektrycznych, które są zgodne z obowiązującymi przepisami prawa budowlanego. Regularne przeglądy są kluczowe dla bezpieczeństwa użytkowników oraz utrzymania ważności polis ubezpieczeniowych. Nasi technicy posiadają odpowiednie kwalifikacje oraz uprawnienia, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.
Zdajemy sobie sprawę, że awarie sprzętu AGD mogą być uciążliwe, dlatego oferujemy ekspresowe naprawy, aby jak najszybciej przywrócić sprawność Twoim urządzeniom. Nasze usługi są objęte gwarancją, a także zabezpieczone polisą ubezpieczeniową, co daje naszym klientom dodatkowe poczucie bezpieczeństwa. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o ich wysokiej jakości.