Firma Sromek oferuje kompleksowe usługi w zakresie klimatyzacji oraz chłodnictwa. Specjalizujemy się w klimatyzacji samochodowej, stacjonarnej oraz naprawie urządzeń chłodniczych. Nasza kadra to doświadczeni profesjonaliści, którzy z pasją... podchodzą do każdego zlecenia. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz wysokiej jakości usługom, jesteśmy w stanie sprostać nawet najtrudniejszym wyzwaniom. Oferujemy szybki serwis oraz konkurencyjne ceny, co czyni naszą ofertę atrakcyjną dla klientów.
W zakresie klimatyzacji samochodowej zajmujemy się nie tylko naprawą, ale także odgrzybianiem układów oraz wymianą parowników. Posiadamy odpowiednie certyfikaty i uprawnienia, co pozwala nam na profesjonalne podejście do każdego zlecenia. Nasze usługi obejmują również montaż klimatyzatorów typu SPLIT i MULTI SPLIT oraz budowę komór chłodniczych. Jesteśmy autoryzowanym serwisem renomowanych marek, takich jak LG, Samsung, AUX i Gree.
Dzięki naszym specjalistycznym metodom wykrywania nieszczelności oraz próbom szczelności, możemy zapewnić najwyższą jakość usług. Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują niezawodnych rozwiązań w zakresie klimatyzacji i chłodnictwa. Zaufaj nam i skorzystaj z naszych usług, aby cieszyć się komfortem w każdych warunkach.