Naša firma, Serwis Mieszczak, sa nachádza v Bielsko-Białej a od svojho vzniku v roku 1992 sa špecializuje na blacharstvo a lakiernictvo. V roku 2000 sme otvorili nový budovu blachárne, čím sme rozšírili naše služby o komplexné opravy po dopravných... nehodách. Sme hrdí na to, že sme sa stali členom Zväzu remesiel a od roku 1995 sme vyškolili približne 30 odborníkov v oblasti lakiernictva a blacharstva. Naša práca bola ocenená Zlatou odznakou majstra, ktorú získal Zbigniew Mieszczak za školenie žiakov v remesle.
Naša ponuka zahŕňa široké spektrum služieb, vrátane likvidácie škôd z dopravných nehôd, opravy karosérií a lakovania. Používame len kvalitné produkty od renomovaných značiek, ako sú Sikkens a Lesonal, ktoré sú súčasťou medzinárodného koncernu Akzo Nobel. Naším cieľom je obnoviť pôvodný vzhľad vozidla a zabezpečiť jeho mechanické vlastnosti. Okrem toho poskytujeme aj služby ako polerovanie karosérií a odstraňovanie vplyvov korózie.
Sme pripravení obslúžiť ako individuálnych zákazníkov, tak aj firemné flotily. Naša firma sa postará o všetky formality spojené s poistnými udalosťami a ponúkame aj možnosť bezhotovostného vyrovnania so všetkými poisťovňami. Naším poslaním je poskytovať kvalitné a komplexné služby v oblasti blacharstva a lakiernictva, aby sme zabezpečili spokojnosť našich klientov.