SHS Studio Reklamy to firma, która od 2009 roku specjalizuje się w oklejaniu samochodów, motocykli oraz łodzi, a także w przyciemnianiu szyb. Dzięki współpracy z najlepszymi producentami materiałów, takimi jak Avery, Arlon czy 3M, nasze realizacje
charakteryzują się wysoką jakością i trwałością. W ofercie znajdują się również tablice informacyjne oraz reklamowe, które montujemy na spawanych konstrukcjach lub na ścianach, co zwiększa ich estetykę i atrakcyjność.
W naszej pracy korzystamy z nowoczesnych technologii, w tym z drukarki 3D, co pozwala nam na realizację różnorodnych projektów. Oferujemy oklejanie witryn, gdzie stosujemy folie perforowane oraz wycinane ploterowo, a także drukowane. Nasze usługi obejmują także przyciemnianie szyb w pojazdach, co nie tylko poprawia wygląd, ale również zwiększa komfort jazdy.
SHS Studio to nie tylko oklejanie, ale także kompleksowa obsługa w zakresie reklamy wizualnej. Nasze doświadczenie oraz pasja do reklamy sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do współpracy i odkrycia pełni możliwości, jakie oferuje nasza agencja reklamowa.