Firma SICA ze Śląska specjalizuje się w dostarczaniu kompleksowych rozwiązań w zakresie energii odnawialnej, w tym systemów fotowoltaicznych oraz magazynów energii. Działamy na rynku od 2018 roku, oferując innowacyjne produkty, takie jak płoty... solarne oraz zestawy do samodzielnego montażu. Nasze usługi obejmują nie tylko projektowanie i montaż, ale także pomoc w uzyskaniu dotacji oraz serwis posprzedażowy. Jako oficjalny dystrybutor renomowanych marek DEYE i Growatt, zapewniamy sprzęt najwyższej jakości, który spełnia oczekiwania zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych.
Nasze magazyny energii charakteryzują się wysoką sprawnością i długą żywotnością, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla gospodarstw domowych oraz małych firm. Oferujemy różnorodne modele, w tym magazyny litowo-jonowe oraz litowo-żelazowo-fosforanowe, które zapewniają bezpieczeństwo i efektywność. Dzięki naszym produktom klienci mogą cieszyć się niezależnością energetyczną oraz oszczędnościami na rachunkach za prąd. Wspieramy również naszych klientów w procesie pozyskiwania dotacji, co dodatkowo zwiększa opłacalność inwestycji w energię odnawialną.
Zachęcamy do skorzystania z darmowej wyceny oraz konsultacji, aby dostosować nasze rozwiązania do indywidualnych potrzeb. SICA to Twój partner w drodze do zrównoważonej i ekologicznej przyszłości.