Siedlisko Morena to wyjątkowe miejsce położone na malowniczym półwyspie nad Jeziorem Ułówki, w sercu Mazur Garbatych. To idealna destynacja dla osób pragnących odpocząć w otoczeniu natury, z dala od zgiełku cywilizacji. Nasz ośrodek oferuje nie... tylko komfortowe zakwaterowanie, ale także szereg atrakcji, które umilą pobyt każdemu Gościowi. Wspaniały mikroklimat oraz otaczające lasy i wody stwarzają doskonałe warunki do relaksu i aktywnego wypoczynku.
W Siedlisku Morena znajdziesz unikalną architekturę, która nawiązuje do tradycyjnych mazurskich dworków. Nasze wnętrza łączą luksus z rustykalnym stylem, co sprawia, że każdy pobyt staje się niezapomnianym doświadczeniem. Oferujemy szeroki wachlarz atrakcji, w tym prywatną plażę, przystań, basen zewnętrzny oraz korty tenisowe. Dla miłośników aktywności na świeżym powietrzu przygotowaliśmy trasy rowerowe oraz boisko do piłki plażowej.
Nasza restauracja serwuje wyśmienite dania, inspirowane sezonowymi produktami i lokalnymi smakami. W Siedlisku Morena możesz również skorzystać z oferty SPA, gdzie zrelaksujesz się w saunie lub skorzystasz z różnorodnych zabiegów pielęgnacyjnych. To miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku czy preferencji.