SILERS to firma oferująca kompleksową obsługę IT, która działa na rynku od 2010 roku. Specjalizujemy się w dostarczaniu dedykowanych rozwiązań informatycznych dla firm, w tym stałej opieki IT, monitoringu infrastruktury oraz tworzenia aplikacji na... zamówienie. Nasze usługi obejmują zarówno wsparcie techniczne, jak i instalacje systemów zabezpieczeń, takich jak kamery CCTV i alarmy. Dzięki ponad 16-letniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów, zapewniając im spokój i bezpieczeństwo w obszarze IT.
W ramach obsługi IT oferujemy różne modele współpracy, w tym abonament miesięczny oraz rozliczenie godzinowe. Klienci mogą liczyć na dedykowanego opiekuna IT, który zna ich infrastrukturę oraz historię zgłoszeń. Nasz system helpdesk InfraDesk umożliwia szybkie zgłaszanie problemów, a wbudowany asystent AI wspiera użytkowników w diagnostyce i rozwiązywaniu problemów. Dodatkowo, zapewniamy monitoring 24/7, co pozwala na szybką reakcję w przypadku awarii.
Oferujemy również usługi związane z audytami bezpieczeństwa IT oraz wdrażaniem polityk zgodnych z Krajowym Systemem Cyberbezpieczeństwa. Nasze szkolenia z zakresu cyberhigieny pomagają pracownikom w zrozumieniu zagrożeń i zasad bezpieczeństwa. Dzięki naszym usługom, firmy mogą skupić się na swoim rozwoju, mając pewność, że ich infrastruktura IT jest w dobrych rękach.