Silesia Leasing to firma, która wyróżnia się na rynku usług leasingowych dzięki swojemu doświadczeniu, niezależności oraz skuteczności. Jako autoryzowani partnerzy wielu firm leasingowych i banków, oferujemy obiektywne doradztwo oraz pomoc w... uzyskaniu finansowania, które jest niezbędne dla rozwoju przedsiębiorstw. Nasza oferta obejmuje leasing samochodów osobowych, dostawczych, ciężarowych, maszyn, sprzętu medycznego oraz IT. Dodatkowo, proponujemy pożyczki pod dotacje unijne oraz wynajem długoterminowy samochodów i maszyn.
W Silesia Leasing stawiamy na prostotę i efektywność działania. Dzięki szybkiemu tempu pracy oraz mobilności, jesteśmy w stanie dostosować się do potrzeb naszych klientów. Nasze wieloletnie doświadczenie w doradztwie finansowym pozwala nam na skuteczne dobieranie najkorzystniejszych form finansowania dla małych i średnich przedsiębiorstw. Zajmujemy się kompleksową obsługą, która obejmuje selekcję oferty, finalizację transakcji w siedzibie klienta oraz wsparcie przez cały okres trwania umowy.
Naszym celem jest zapewnienie bezpieczeństwa oraz satysfakcji klientów. Gwarantujemy, że realizacja ich potrzeb jest dla nas priorytetem. Wybierając Silesia Leasing, klienci mogą liczyć na indywidualne warunki, brak prowizji oraz minimum formalności. Nasza oferta jest dostosowana do wymagań rynku, co czyni nas godnym zaufania partnerem w zakresie finansowania inwestycji.