S3 Connected Health to specjalistyczny partner w zakresie zdrowia cyfrowego, który wspiera firmy z branży nauk przyrodniczych. Nasze rozwiązania obejmują cyfrowe towarzysze, zarządzanie chorobami przewlekłymi oraz terapie cyfrowe, które mają na... celu poprawę jakości życia pacjentów. Dzięki platformie Affinial tworzymy i wdrażamy regulowane rozwiązania zdrowia cyfrowego, które mogą znacząco wpłynąć na doświadczenia pacjentów oraz wyniki leczenia.
Nasze zespoły ekspertów zapewniają płynność i efektywność na każdym etapie realizacji projektów, od definicji i rozwoju, po wprowadzenie na rynek i eksploatację. Współpracujemy z wiodącymi firmami farmaceutycznymi i medycznymi, aby dostarczać innowacyjne rozwiązania, które spełniają rygorystyczne wymagania regulacyjne. Nasze doświadczenie w zakresie strategii i innowacji pozwala nam na skuteczne wprowadzanie nowych terapii na rynek oraz wspieranie pacjentów w ich drodze do zdrowia.
W ciągu ponad 20 lat działalności zrealizowaliśmy ponad 100 programów w 50 krajach, obejmujących 20 obszarów terapeutycznych. Nasze rozwiązania, takie jak system NORM™ do monitorowania pacjentów z niewydolnością serca czy aplikacja LivingWith™ wspierająca osoby z chorobą nowotworową, pokazują, jak technologia może zmieniać życie pacjentów na lepsze.