SINNOVA to firma, która specjalizuje się w projektowaniu i realizacji inteligentnych instalacji dla rezydencji oraz inwestycji o podwyższonym standardzie. Nasze rozwiązania łączą nowoczesną technologię z elegancją i odpowiedzialnością, co pozwala... na stworzenie komfortowych przestrzeni, które działają dyskretnie, a jednocześnie są funkcjonalne. Działamy na terenie całej Polski, z szczególnym uwzględnieniem województwa mazowieckiego, oferując kompleksowe usługi od koncepcji po serwis. Nasze doświadczenie, zdobyte przez lata działalności, pozwala nam na realizację projektów, które spełniają najwyższe standardy jakości.
W SINNOVA projektujemy inteligentne domy, które dostosowują się do rytmu dnia domowników. Nasze systemy zarządzają oświetleniem, temperaturą, roletami oraz bezpieczeństwem, tworząc spójną i harmonijną całość. Dzięki współpracy z certyfikowanymi instalatorami systemów KNX, LOXONE i SINUM, zapewniamy, że nasze instalacje są nie tylko estetyczne, ale również niezawodne i gotowe na przyszłe rozbudowy. Koordynujemy wszystkie branże, aby instalacje wzajemnie się uzupełniały, co pozwala na intuicyjne użytkowanie.
Nasza oferta obejmuje również prefabrykację rozdzielnic, co skraca czas montażu na obiekcie i zapewnia estetykę wykonania. Po zakończeniu inwestycji nie kończymy współpracy – oferujemy serwis oraz wsparcie w rozwoju instalacji, aby dostosować je do zmieniających się potrzeb użytkowników. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi realizacjami oraz do odwiedzenia naszej przestrzeni demonstracyjnej, gdzie można doświadczyć inteligentnego domu w praktyce.