Siódme Niebo to firma deweloperska z 19-letnim doświadczeniem na rynku, która zyskała renomę dzięki determinacji i wysokim kompetencjom. Specjalizujemy się w budowie mieszkań oraz domów w zabudowie bliźniaczej i szeregowej, oferując projekty... stworzone z myślą o klientach, którzy cenią sobie oryginalność i niebanalne rozwiązania. Nasza oferta obejmuje różnorodne inwestycje, w tym osiedla takie jak Bursztynova Polana, Osiedle Nodo oraz Osiedle Primo, które charakteryzują się nowoczesnym designem i funkcjonalnością.
W ciągu naszej działalności zrealizowaliśmy ponad 1500 sprzedanych nieruchomości w Trójmieście i poza nim. Stawiamy na jakość i innowacyjność, współpracując z wykwalifikowaną kadrą budowlaną oraz uznanymi biurami projektowymi. Nasze inwestycje są dostosowane do potrzeb klientów, a ceny nieruchomości zaczynają się już od 8 200 zł/m². Dzięki temu, każdy może znaleźć coś dla siebie, niezależnie od preferencji i budżetu.
Nasza firma nie boi się wyzwań i z pewnością stawia czoła konkurencji w branży deweloperskiej. Jesteśmy przekonani, że nasze doświadczenie oraz zaangażowanie w każdy projekt przyczyniają się do zadowolenia naszych klientów. Siódme Niebo to nie tylko deweloper, to partner w realizacji marzeń o własnym domu lub mieszkaniu.