Producent stojaków reklamowych i ekspozycyjnych, SIP Krosno, to firma z wieloletnim doświadczeniem w branży, działająca od lat 90-tych. Specjalizujemy się w produkcji różnorodnych materiałów POS, takich jak stojaki, regały i ekspozytory, które
charakteryzują się najwyższą jakością wykonania oraz indywidualnym podejściem do każdego projektu. Nasze produkty są dostosowywane do potrzeb klientów, co sprawia, że skutecznie wspierają promocję towarów w różnych miejscach, takich jak sklepy, hotele czy targi.
Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment, w tym stojaki na napoje, żywność, kosmetyki oraz meble i akcesoria. Dzięki nowoczesnemu parkowi maszynowemu oraz doświadczonej kadrze pracowników, jesteśmy w stanie realizować nawet najbardziej wymagające projekty. Wykorzystujemy różnorodne materiały, takie jak metal, drewno czy tworzywa sztuczne, co pozwala nam na tworzenie unikalnych i funkcjonalnych rozwiązań. Nasze ekspozytory reklamowe nie tylko przyciągają uwagę klientów, ale również zwiększają widoczność oferty, co przekłada się na wzrost sprzedaży.
SIP Krosno to nie tylko producent, ale także partner w realizacji projektów reklamowych. Oferujemy kompleksowe wsparcie na każdym etapie, od pomysłu po finalny produkt. Nasze doświadczenie oraz znajomość rynku pozwalają nam na tworzenie innowacyjnych rozwiązań, które wyróżniają się na tle konkurencji. Zapraszamy do współpracy i odkrycia, jak nasze produkty mogą przyczynić się do sukcesu Twojej firmy.